Opstellingen – yoga – meditatie

Regelmatig worden er workshops familieopstellingen gehouden – Just You, Schinkelsebaan 6, 2908 LE Capelle a/d IJssel

Zie agenda voor data.

Just You en Floris van de Kasteele verzorgen een workshop familieopstellingen, gecombineerd met Qi Gong, meditatie & ademhalingsoefeningen.

Vanuit zijn deskundige ervaring als coach & systemisch opsteller, zal Floris de familieopstellingen begeleiden. Anoushka Gielens van Just You zal je met zachtheid & compassie in contact brengen met je lichaam en adem, zodat je van daaruit in je kracht komt. Samen zorgen zij voor een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

Loop je vaak tegen dezelfde dingen aan? Ben je vaak moe? Loop je met een trauma rond, groot of klein?Lopen de relaties met bijvoorbeeld je ouders, partner of vrienden stroef? Of heb je het idee dat je altijd aan het geven bent?
Als je deze of soortgelijke vragen hebt, is er vaak sprake van een onderliggend patroon. Een patroon dat zich in allerlei (soms onbewuste) vormen kan blijven herhalen, ondanks de moeite die je doet om er vanaf te komen.

In dat geval kan een familieopstelling uitkomst bieden. Met een familieopstelling kan inzichtelijk worden gemaakt waar de patronen vandaan komen. Je leert jezelf beter kennen zodat van daaruit  een helende beweging kan ontstaan.

Just You en Floris van de Kasteele verzorgen een workshop familieopstellingen, gecombineerd met Qi Gong, meditatie & ademhalingsoefeningen.

Vanuit zijn deskundige ervaring als coach & systemisch opsteller, zal Floris de familieopstellingen begeleiden. Anoushka Gielens van Just You zal je met zachtheid & compassie in contact brengen met je lichaam en adem, zodat je van daaruit in je kracht komt. Samen zorgen zij voor een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

Hoe ziet de dag eruit

We starten met een meditatie gevolgd door een kennismakingsronde. Na de introductie zal er gestart worden met de 1e opstelling. Na elke opstelling volgen lichaams- en ademhalingsoefeningen om alles wat naar boven is gekomen met zachtheid te verwelkomen. Tussen de opstellingen door is er een pauze waarin er ruimte is om te bewegen, je even terug te trekken, te schrijven of waar dan ook behoefte aan is. Dit alles onder het genot van versnaperingen.  De middag wordt afgesloten met een eindmeditatie waarmee een zachte bodem wordt gelegd waarin alles kan landen en het verwerkingsproces in gang kan worden gezet.

Opstelling

Je kunt een vraag indienen of als representant meedoen. Als vraagsteller wordt jouw vraag onderzocht aan de hand van een opstelling.  Daarbij zal de representant al dan niet gevraagd worden aan de opstelling deel te nemen. Vaak zet een opstelling vanalles in beweging. Ook bij de representanten en andere aanwezigen.

Praktisch

Wil je informatie of vraag je je af of je als vraagsteller of representant wilt deelnemen, stuur dan een pb of app op 06-50221351 (Floris van de Kasteele). Bellen mag natuurlijk ook.

Maximaal 10 deelnemers.

Locatie: Trefpunt Oost, Genestetstraat 2, 2985 CG Ridderkerk
Tijd: 13.00 – 16.30 uur
Kosten:               
Vraagsteller € 87
Representant € 47

Voor meer info bel: 06-22544022 (Anoushka Gielens)
Voor vragen of aanmelden app of bel gerust!